QTTT Traumeterapi

ER DU PARAT TIL AT FORVANDLE DIT LIV?

  Der findes kun ét eneste tidspunkt:
                 Lige nu og her!

Forestil dig, at du kunne skrue tiden tilbage og tage på en indre rejse til de tidspunkter og steder i dit liv, hvor du har været udsat for traumer af hvilken som helst slags.

Forestil dig, at denne indre rejse kunne hjælpe dit nuværende jeg med at blive mere hel og føle sig lettere og mere fri.

Dette er muligt med healing via Quantum Tidsrejse Traume Terapi – QTTT.

Online og Fysiske sessioner
Du kan nu frit vælge mellem fysiske sessioner i Greve (tæt på offentlige transportmidler) eller onlinesessioner over Zoom.

QTTT Traumeterapi 
Som den første i Danmark tilbyder Esther Økær nu QTTT Traumeterapi. Teknikken er er en avanceret og dog enkel form for traumebehandling / traume healing, som er udviklet af Jen McCarty fra Storbritannien. Hun er bl.a. spirituel lærer og traumeterapeut. QTTT står for Quantum Time Travel Technique, som jeg på dansk kalder for Quantum Tidsrejse Traume Terapi.

Jen McCarty har afprøvet traumeterapi teknikken på mere end 1000 klienter med fantastiske resultater. Mange har allerede efter blot èn enkelt traumeterapi session oplevet så stor forløsning, at det er næsten at betegne, som et mirakel.

maleri traumeterapi

Maleriet foroven symboliserer lyset, som vinder over mørket og føder noget nyt og mere powerfuldt og strålende. Kunstneren er den internationalt prisbelønnede Irene Larsen fra Irenesmalerier, som har kaldt maleriet for “Nuets Kraft”

Esther Økær er blevet personligt certificeret til QTTT Practitioner af Jen McCarty og er meget glad for at kunne føje endnu en farve til sin palet af terapi- og healing redskaber.

QTTT er nemlig mere end et terapiredskab. Det har en tendens til at heale på flere planer, så du mere og mere kan leve dit liv frit, som du ønsker det.

Helt unik form for traumeterapi

Selvom jeg har mange traumeterapi redskaber på min palet, må jeg indrømme, at QTTT traumeterapi er et healing redskab, som er meget unikt og særdeles effektivt. Jeg har selv allerede nu benyttet metoden på flere klienter, og de går hjem med en følelse af at være blevet lettet for en byrde, som de måske har båret på i årevis.

Jeg taler her ikke kun som terapeuten, men også som den, der selv har været igennem flere QTTT traumeterapi processer med mine medstuderende på QTTT uddannelsen. Selvom jeg har arbejdet intensivt med mig selv i 30 år, er det som om “gardinet” først helt blev trukket fra efter at have gennemgået disse forvandlende processer, som traumeterapien har åbnet op for.

Loops – som gentager sig igen og igen

De traumer, som vi er ude for i løbet af livet, sætter sig som fastfrosne situationer, der gentager sig igen og igen som loops. Måske har du været ude for en dominerende person i din barndom og møder tilsvarende partnere som voksen, som gør dit liv trist eller angstfyldt.

Har alle behov for at få healet sine tidligere traumer?
Det korte svar til det er “ja”, men vi er måske ikke alle sammen klar over det. Måske fordi vi synes, at vores barndom har været helt problemfri og lykkelig. Bag rigtig mange traumer i voksenalderen kan der ligge et underliggende barndomstraume eller et endnu tidligere traume. Dette hjælper jeg med at afdække i sessionen ved en speciel terapeutisk spørgeteknik, der især handler om at være 100% tilstede for dig.

Traumer fra voksenalderen

Jeg har allerede haft adskillige klienter, der havde traumer fra senere i livet, som vi ikke kunne få afdækket et barndomstraume for. Det har vist sig at være ligeså forløsende, healende og transformerende alligevel.

Hvordan foregår en QTTT traumeterapi session?

Efter at vi sammen har afdækket dit evt. underliggende traume, guider jeg dig på en “rejse” tilbage i tiden til det øjeblik, hvor du lige har været udsat for det pågældende traume. Du møder her dit traumatiserede jeg – og herfra begynder din healing og din forløsning. Det er en slags meditativ rejse, hvor du kommer dybt ned – uden at rode ved traumet. I stedet for møder du dit daværende traumatiserede jeg, og er selv med til at heale og forløse traumet, så det kan blive et vagt minde, der ikke mere har magt over dig og dit liv.

Hvad sker der bagefter?

Efter en session kan du føle dig befriet og mere klar til at fortsætte livet. Der kommer ofte en tid, hvor du integrerer, hvad healing med traumeterapi har gjort for dig. Mange føler en lettelse indeni, som om de har fået fjernet en byrde fra deres skuldre, som de har båret rundt på hele livet.

Hvor mange traumeterapi sessioner skal jeg have?
Nogle føler måske, at de har opnået så stor en forløsning efter den første traumeterapi session, at de ikke har behov for flere sessioner. Nogle vælger måske at arbejde med et enkelt traume i én traumeterapi session, hvorefter de kommer tilbage igen efter et stykke tid, når de har integreret det healede traume. Andre vælger at gå ind i et forløb med flere QTTT traumeterapi sessioner.

Jeg har det bedst med ikke at sætte nogle regler op, da det er vigtigt, at vi altid mærker efter i os selv, hvad der er rigtigt for os. Mennesker er forskellige og har lige så forskellige behov. Jeg binder aldrig mine klienter op på et langt traumeterapi forløb, men jeg rådgiver gerne, hvis du beder om det.

Men sandheden er, at jo flere traumer, du får lettet fra dine skuldre – jo mere fri vil du føle dig. Jeg taler her både af egen erfaring og fra de udtalelser jeg har fra klienter.

Relevante links:

Hvis du skal have en fysisk session hos mig, foregår det i Greve, men p.t. tilbyder jeg kun online-sessioner pga. de forlængede Corona-restriktioner

e-mail: info@qttt.dk

Tilmeld dig mit nyhedsbrev
Og få mit seneste nyt direkte i indbakken. Få også 100 kr. i rabat på første session eller kursus
Tilmeld dig mit nyhedsbrev
Og få mit seneste nyt direkte i indbakken. Få også 100 kr. i rabat på første session eller kursus