Om

Livet er en rejse – en uendelig rejse. Hvis vi tror, at den er slut – er den måske kun netop ved at begynde.

Jeg er så heldig som den første i Danmark at kunne kalde mig certificeret QTTT Practitioner eller på dansk QTTT Traumeterapeut, hvilket gør at jeg kan tilbyde sessioner i traumeterapi. En dejlig evne at kunne føje til min pallette med tilbud til dig, som gerne vil vokse personligt og spirituelt.

Min rejse igennem livet har bevæget sig i mange retninger. Fra jeg fyldte 30 specielt med fokus på at vokse spirituelt. Ikke at jeg ikke altid havde en anelse om, at der fandtes ”mere”, end det jeg blev opdraget til at se. Som barn så jeg magi i alting. Jeg bad bønner om beskyttelse af min familie hver aften, og jeg ”vidste”, at min elskede morfar ikke var rigtig død, men ville komme tilbage på et tidspunkt.

Hvad der gjorde det specielt, at jeg fyldte 30, var nok, at jeg pludselig stod ved en af mine mange skilleveje.
Netop skilt fra min ex-mand – alene med to små drenge. Jeg vidste, at nu skulle det være, så jeg startede med sten, krystaller, tarotkort og transcendentalmeditation.

Sidenhen kom Reiki så til i 1997, hvor jeg blev indviet til Reikihealer og Reikimesterlærer i 2000. Det åbnede endnu nogle porte for mig. Min Caminotur i 2003 fik mig over angsten for at være alene – og fik mig til at have endnu mere tillid til, at vi altid har hjælpen tæt på os fra Universet, hvis vi bare rækker ud efter den.

Jeg har modtaget spirituelle indvielser indenfor buddhismen og hinduismen, den nordamerikanske shamanisme og taoismen samt mange andre spirituelle aktiveringer og indvielser. I Peru modtog jeg i 2017 så kraftige og betydningsfulde indvielser, at der skete endnu en transformation med mig, som jeg i dag stadig nyder effekten af og lader min omverden få glæde af. Samtidig med det, er jeg også er klar over, at jeg stadig udvikler mig spirituelt.

Det er ikke til at vide, hvorhen min spirituelle rejse fører mig videre, men jeg ved, at der hvor jeg er lige nu – er der, hvor jeg har lyst til at være lige nu. Tak for det.

Namaste
Esther Økær
QTTT Traumeterapeut, Reikimesterlærer, Healer, Soul Body Fusion Teacher/Practitioner og Paqo
Fysiske sessioner og kurser foregår i Greve. 

Hvis du har lyst til at læse mere om mig og alle mine uddannelser, kurset og indvielser, kan du klikke her.

Jeg støtter

qttt traumeterapi støtter etikonline
Tilmeld dig mit nyhedsbrev
Og få mit seneste nyt direkte i indbakken. Få også 100 kr. i rabat på kurser og sessioner

Klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet
Tilmeld dig mit nyhedsbrev
Og få mit seneste nyt direkte i indbakken. Få også 100 kr. i rabat på alle kurser og sessioner

Klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet