Referencer

Her har jeg samlet lidt udtalelser om mit arbejde med QTTT traumehealing og terapi

Esther Økær har en særdeles bemærkelsesværdig evne til at være fuldstændig tilstede og rummelig, samtidig med at hun lytter opmærksomt til sine klienter. Hun er fyldt med så megen varme og omsorgsfuldhed, og hun guidede mig igennem en proces med stor professionalisme, som hjalp mig til at forbinde mig til min egen indre vidsom og løse et indre problem. Hendes  og lyttende til sine klienter. Esthers fremgangsmåde er så harmonisk og yndefuld og har uventet gjort min forbindelse til mig selv dybere. Det var en intens og dybt healende oplevelse at arbejde med hende.
Jillian, Psychologist, New York

Esther holdt energien for mig på en meget tryg måde. Hendes åbenhed allerede fra begyndelsen af sessionen, hjalp mig til at føle mig så behagligt tilpas, at jeg dele nogle ting, som var meget svære for mig at udtrykke. Jeg kunne godt lide den måde, hun blidt guidede mig med hendes ord og tilstedeværelse. Hun lod mig få tid til at bearbejde mine emotioner. Jeg følte mig forfrisket, og min rygsøjle føltes mere i balance efter sessionen. Før sessionen havde jeg haft en spænding i min ryg, but efter sessionen med Esther, følte jeg mig godt tilpas og uden anspændthed i min krop.  Hun gjorde et smukt job, da hun faciliterede min session.
Carrie Ann, USA

Jeg er meget taknemmelig overfor Esther Økær for alle de Quantum Traume Healing sessioner, hun har givet mig. Hun er god til at holde energien og være rummelig, mens hun lytter og ser ting under processen, så hun identificerer kernen til den nødvendige traumehealing. Under en af mine sessioner, så hun ting, som jeg ikke anede havde forårsaget et tidligere uforståeligt traume, så hendes indsigt gjorde tingene så klare, hvorved traumet blev healet. Jeg takker hende fra mit hjerte!
Liz, UK

Jeg var egentlig ikke bevidst om, at jeg havde traumer og hvilke. Men ved en meget blid og tryg spørgeteknik, fandt vi sammen frem til, hvad der havde behov for en forløsning. Det var sådan en hjertevarm visualisering Esther guidede mig igennem. Jeg følte mig tryg hele vejen, selvom vi kom igennem en meget følelsesladet forløsning. Men det har gjort en kæmpe forskel for mig. Jeg føler en lethed og sænkede skuldre, som aldrig før. De traumer vi forløste, kan jeg dårligt fremkalde i bevidstheden mere. Jeg har ingen dårlige følelser omkring dem – de har simpelthen ingen betydning mere. En stor tak til Esther for at introducere QTTT for mig. Jeg giver både behandlingen og Esther mine bedste anbefalinger. Hvis det højeste er 5 stjerne, så får Esther 10 stjerne 😊
Cathrine, Valby

Da jeg i dag skulle besøge Esther og prøve hendes helt nye healende QTTT, havde jeg ingen ide om hvad det var. Jeg har gået i terapi i mange år og arbejdet med det indre barn. Men med denne fine teknik kom Esther ind og fik fat i et barndoms traume, som gjorde jeg følte mig lettet, inderligt taknemmelig og glad da jeg gik derfra. Esthers varme personlighed og intensive nærvær gør, du som klient slapper af allerede når du går ind af døren. Hendes afslappende stol synker du dybt ned i, på en inderligt behagelig måde og sammen med Esthers guidens rejser du ind i en healende rejse, du inderligt må give dig selv.

Kirsten, Brønshøj, Denmark❤️🥰🙏🏻

Jeg kan varmt anbefale Esther. Det var trygt hele vejen, og selvom jeg først ikke rigtig kom i kontakt med situationer fra min barndom, så ved guidning fra Esther kom jeg i kontakt med en situation i min barndom som helt sikkert har påvirket, hvordan jeg reagerer som voksen, og som har skabt angst og usikkerhed.
Dette har hjulpet mig efterfølgende til at være bevidst om følelserne og på den måde reagere anderledes og være god ved mig selv.

❤️Tak til Esther fra Marianne, Nordsjælland, Danmark

Igen en teknik som Esther Økær både mestrer meget professionelt og med stor forståelse for sin klient. Man går derfra meget meget let, både fysisk, mentalt og spirituelt og med en følelse af at have fjernet en gammel splint som har siddet i rigtig lang tid, men nu er den væk. Mit traume var ikke noget særligt, men alligevel formåede Esther at skrue min tid 43 år tilbage hvor jeg kunne se alle detaljer fra min gamle skole, det i sig selv var ret vildt. Det efterlod mig med en følelse af at have gjort noget rigtig godt for en rigtig god ven, nemlig mig selv.

Jeg lider ikke selv af angst, men kender flere som har dette og jeg kan forestille mig at denne teknik vil kunne hjælpe rigtig godt på angst.

Mine bedste anbefalinger til  QTTT terapeut Esther Økær.
K.L., Danmark 

Jeg ville helt bestemt anbefale en QTTT-session med Esther. Hun er en højt kvalificeret terapeut. Jeg har både haft en Soul Body Fusion session og en QTTT-session med hende. Esther er meget intuitiv.
Blokeringer blev renset, og jeg følte mig meget bedre tilpas, og der kom mere klarhed senere, da yderligere blokeringer blev clearet et par dage senere.

Jeg anbefaler varmt Esther Økær til en hvilken som helst behandling, du måtte ønske at få.
Brian, Tyskland

Jeg fik muligheden for at gå tilbage i tiden. For at heale på noget, der skete i min barndom, som jeg for længst mente, jeg var kommet forbi. Var meget tryg, med Esthers hjælp, på selve rejsen.
Mikkel, Sjælland, Danmark

Jeg var så heldig at prøve QTTT med Esther. Det var en stor oplevelse. Jeg var tilbage i min barndom for at helbrede noget, som har påvirket mit voksne liv. Men efter rejsen med Esther som guide, blev mit voksne liv helt anderledes. Jeg kan varmt anbefale Esther.

Med venlig hilsen Jesper, Sjælland, Danmark

Tilmeld dig mit nyhedsbrev
Og få mit seneste nyt direkte i indbakken. Få også 100 kr. i rabat på alle kurser og sessioner

Klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet
Tilmeld dig mit nyhedsbrev
Og få mit seneste nyt direkte i indbakken. Få også 100 kr. i rabat på alle kurser og sessioner

Klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet