Referencer

Her har jeg samlet lidt udtalelser om mit arbejde.

Jeg var egentlig ikke bevidst om, at jeg havde traumer og hvilke. Men ved en meget blid og tryg spørgeteknik, fandt vi sammen frem til, hvad der havde behov for en forløsning. Det var sådan en hjertevarm visualisering Esther guidede mig igennem. Jeg følte mig tryg hele vejen, selvom vi kom igennem en meget følelsesladet forløsning. Men det har gjort en kæmpe forskel for mig. Jeg føler en lethed og sænkede skuldre, som aldrig før. De traumer vi forløste, kan jeg dårligt fremkalde i bevidstheden mere. Jeg har ingen dårlige følelser omkring dem – de har simpelthen ingen betydning mere. En stor tak til Esther for at introducere QTTT for mig. Jeg giver både behandlingen og Esther mine bedste anbefalinger. Hvis det højeste er 5 stjerne, så får Esther 10 stjerne 😊
19/11-2020 – Cathrine, Valby

Da jeg i dag skulle besøge Esther og prøve hendes helt nye healende QTTT, havde jeg ingen ide om hvad det var. Jeg har gået i terapi i mange år og arbejdet med det indre barn. Men med denne fine teknik kom Esther ind og fik fat i et barndoms traume, som gjorde jeg følte mig lettet, inderligt taknemmelig og glad da jeg gik derfra. Esthers varme personlighed og intensive nærvær gør, du som klient slapper af allerede når du går ind af døren. Hendes afslappende stol synker du dybt ned i, på en inderligt behagelig måde og sammen med Esthers guidens rejser du ind i en healende rejse, du inderligt må give dig selv.

Kirsten, Brønshøj, Denmark❤️🥰🙏🏻

Jeg kan varmt anbefale Esther. Det var trygt hele vejen, og selvom jeg først ikke rigtig kom i kontakt med situationer fra min barndom, så ved guidning fra Esther kom jeg i kontakt med en situation i min barndom som helt sikkert har påvirket, hvordan jeg reagerer som voksen, og som har skabt angst og usikkerhed.
Dette har hjulpet mig efterfølgende til at være bevidst om følelserne og på den måde reagere anderledes og være god ved mig selv.

❤️Tak til Esther fra Marianne, Nordsjælland, Danmark

Igen en teknik som Esther Økær både mestrer meget professionelt og med stor forståelse for sin klient. Man går derfra meget meget let, både fysisk, mentalt og spirituelt og med en følelse af at have fjernet en gammel splint som har siddet i rigtig lang tid, men nu er den væk. Mit traume var ikke noget særligt, men alligevel formåede Esther at skrue min tid 43 år tilbage hvor jeg kunne se alle detaljer fra min gamle skole, det i sig selv var ret vildt. Det efterlod mig med en følelse af at have gjort noget rigtig godt for en rigtig god ven, nemlig mig selv.

Jeg lider ikke selv af angst, men kender flere som har dette og jeg kan forestille mig at denne teknik vil kunne hjælpe rigtig godt på angst.

Mine bedste anbefalinger til  QTTT terapeut Esther Økær.
K.L., Danmark 

Jeg ville helt bestemt anbefale en QTTT-session med Esther. Hun er en højt kvalificeret terapeut. Jeg har både haft en Soul Body Fusion session og en QTTT-session med hende. Esther er meget intuitiv.
Blokeringer blev renset, og jeg følte mig meget bedre tilpas, og der kom mere klarhed senere, da yderligere blokeringer blev clearet et par dage senere.

Jeg anbefaler varmt Esther Økær til en hvilken som helst behandling, du måtte ønske at få.
Brian, Tyskland

Jeg fik muligheden for at gå tilbage i tiden. For at heale på noget, der skete i min barndom, som jeg for længst mente, jeg var kommet forbi. Var meget tryg, med Esthers hjælp, på selve rejsen.
Mikkel, Sjælland, Danmark

Jeg var så heldig at prøve QTTT med Esther. Det var en stor oplevelse. Jeg var tilbage i min barndom for at helbrede noget, som har påvirket mit voksne liv. Men efter rejsen med Esther som guide, blev mit voksne liv helt anderledes. Jeg kan varmt anbefale Esther.

Med venlig hilsen Jesper, Sjælland, Danmark

Tilmeld dig mit nyhedsbrev
Og få mit seneste nyt direkte i indbakken. Få også 100 kr. i rabat på første session eller kursus
Tilmeld dig mit nyhedsbrev
Og få mit seneste nyt direkte i indbakken. Få også 100 kr. i rabat på første session eller kursus